Loading...
3D tattoo zetten 2017-07-19T08:16:13+00:00

3D tattoo zetten

Een 3D tattoo is een tattoo met diepte. Hierdoor lijkt het net of de tattoo uit de huid komt of er op of onder ligt. Laat jouw 3D tattoo zetten door een ervaren tatoeëerder. Lucia Bonnet van Unicorn Tattoos is een gespecialiseerde creatieve tattoo artist die van jouw 3D tattoo een waar kunstwerk maakt.

3D tattoo zetten

Optisch bedrog

Door een 3D tattoo te laten zetten, creëer je een kunstwerk met meerdere dimensies. Met speciale schaduwtechnieken wordt diepte gecreëerd waardoor de tattoo driedimensionaal wordt. Dit geeft een mooi effect waardoor sommige tattoos levensecht lijken. Populair zijn 3D tattoos van spinnen, vlinders, dieren en teksten. Maar bijna alles kan met een 3D effect gemaakt worden.

3D tattoo zetten

De mogelijkheden zijn eindeloos

In de studio van Unicorn Tattoos kun je voorbeelden en boeken bekijken om inspiratie op te doen. Zo kunnen we samen tot een ontwerp komen. Natuurlijk kun je ook je eigen ontwerp meenemen. De mogelijkheden zijn eindeloos! De prijs om een 3D tattoo te laten zetten is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad, de grootte en de kleuren. Voor jouw 3D tattoo in Apeldoorn ga je naar Unicorn Tattoos.

Ook voor 2D tattoos

Natuurlijk kun je bij Unicorn Tattoos ook terecht voor 2D tattoos. Portretten, black and grey creaties en full color afbeeldingen. Wij kunnen het allemaal voor je verzorgen. Heb je al een tattoo maar is deze slecht uitgevoerd? Of vind je jouw oude tatoeage niet meer mooi? Ook voor een cover up tattoo kun je bij mij terecht. Wat voor tattoo je ook wenst, bij Unicorn Tattoos ben je zeker aan het juiste adres.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest