Loading...
Tattoo Apeldoorn 2017-07-19T09:30:38+00:00

Tattoo Apeldoorn

Voor een tattoo in Apeldoorn kun je terecht bij Unicorn Tattoos.

Lucia Bonnet is de creative artist bij Unicorn Tattoos. Met jarenlange ervaring in het vak, oog voor detail en grote nauwkeurigheid zorgt zij voor een prachtig kunstwerk. Lucia kreeg vanuit haar tekenhobby steeds vaker de vraag of zij een tattoo wilde ontwerpen. Vanuit het ontwerpen, zette zij de stap naar het daadwerkelijk zetten van tattoos. Hier start haar passie voor tatoeëren.

Tattoo Apeldoorn
Tattoo Apeldoorn

Eigen ontwerp of in overleg

Laat je jouw tattoo in Apeldoorn zetten door Unicorn Tattoos, dan kun je zelf je eigen ontwerp meenemen. Heb je nog geen ontwerp? Dan ben je van harte welkom om inspiratie op te doen in onze voorbeeldboeken. Ik help je graag om een uniek ontwerp samen te stellen. Heb je wel ideeën maar nog geen concreet ontwerp, dan help ik je ook graag.

Verschillende soorten tattoos

Unicorn Tattoos is gespecialiseerd in portret tattoos, 3D tattoos en black and grey creations. Ook voor cover ups kun je bij ons terecht. Unicorn Tattoos heeft haar studio aan huis. Hierdoor worden de kosten lager en daar kun jij als klant van profiteren. Natuurlijk garanderen we een schone en hygiënische omgeving om op een veilige manier jouw tattoo in Apeldoorn te kunnen zetten. We zijn in het bezit van een GGD certificaat. De kosten van een tattoo zijn afhankelijk van de grootte, kleuren en de moeilijkheidsgraad. Het basistarief is 50 euro.

Wil je meer informatie over Unicorn Tattoos of heb je nog vragen? Dan kun je het beste je vraag stellen via het contactformulier. Ik kom hier zo spoedig mogelijk bij je op terug. Voor het maken van een afspraak om jouw tattoo te laten zetten in Apeldoorn kun je ook telefonisch contact opnemen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest