Loading...
Tattoo laten zetten Apeldoorn 2017-07-19T09:32:09+00:00

Tattoo laten zetten Apeldoorn

Wil jij een tattoo laten zetten in Apeldoorn? Dan ben je bij Unicorn Tattoos aan het juiste adres.

Tattoo laten zetten Apeldoorn
Tattoo laten zetten Apeldoorn

Allround artist

Tatoeëerder Lucia Bonnet van Unicorn Tattoos is een allround tattoo artist. Creatief, ervaren en vakkundig. Met haar oog voor detail en zorgvuldige werkwijze ben je verzekerd van een mooie en goed gezette tattoo.

Uniek ontwerp

Wil jij een mooie tattoo laten zetten in Apeldoorn maar weet je niet precies wat voor een? Of heb je wel iets in je hoofd maar heb je dit nog niet kunnen vinden? Je kunt bij Unicorn Tattoos niet alleen je tattoo laten zetten in Apeldoorn, je kunt hem ook door ons laten ontwerpen. We kunnen elk soort tattoo voor je realiseren. Van portretten en 3D tattoos tot black & grey creaties en cover ups. Je krijg je een uniek ontwerp, helemaal naar jouw wensen.

Zo comfortabel mogelijk

Je tattoo wordt gezet met een Cheyenne Hawk pen en Intenze inkt. De inkt is geschikt voor elke huid en de pen is stabieler en daardoor comfortabeler. Het is ook mogelijk om je tattoo te laten zetten met plaatselijke verdoving. Ik neem uitgebreid de tijd en werk zeer nauwkeurig om voor jou een mooie tattoo te realiseren op een zo comfortabel mogelijke manier.

Wil je meer informatie over de tattoo shop van Apeldoorn? Neem dan contact op met Unicorn Tattoos. Je kunt een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen met 085-8884055. Voor vragen kun je het beste gebruik maken van het contactformulier op de website. Ik kom hier zo spoedig mogelijk bij je op terug.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest