Loading...
Tattoo portret 2017-07-19T09:32:34+00:00

Tattoo portret

Bij Unicorn Tattoo kun je terecht voor allerlei soorten tattoos. Voor een tattoo van een portret tot een 3D tattoo of black and grey creaties. Lucia Bonnet is een allround tattoo artist en maakt van jouw tattoo een waar kunstwerk.

Tattoo portret
Tattoo portret

Gespecialiseerd in portretten

Een tattoo van een portret is een ideale manier om een dierbare een mooi plekje te geven. Unicorn Tattoos is gespecialiseerd in portret tattoos. Of het nu om een dierbare, een bekendheid of een huisdier gaat, Unicorn Tattoos zorgt voor een prachtig ontwerp. De tattoo van het portret kan uitgevoerd worden in black and grey of in full color. Je kunt je eigen ontwerp meenemen maar het is ook mogelijk om je tattoo door mij te laten ontwerpen. Het portret wordt zo realistisch mogelijk neergezet.

Mogelijk om over meerdere afspraken te verspreiden

Bij een portret tattoo zijn de details heel belangrijk. Een te kleine tattoo gaat dan ten koste van de gedetailleerdheid. Een tattoo van een portret kan wel overal op het lichaam gezet worden. Armen, benen en schouderbladen zijn de populairste plaatsen. Het zetten van een tattoo met een portret duurt ongeveer 2 tot 4 uur. Het is ook mogelijk om het zetten te verspreiden over meerdere dagen. Een plaatselijke verdoving tijdens het zetten behoort tot de mogelijkheden. De kosten van een portret tattoo zijn afhankelijk van de grootte, kleuren en moeilijkheidsgraad.

Draag jouw dierbare altijd bij je en laat een portret tattoo zetten. Naast portret tattoos kun je bij Unicorn Tattoos ook een 3D tattoo laten zetten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest