Loading...
Tattoo shop Apeldoorn 2017-07-19T09:30:16+00:00

Tattoo shop Apeldoorn

Unicorn Tattoos is de tattoo shop van Apeldoorn. Hier kun je terecht voor alle soorten tattoos. Van portretten tot black & grey creaties en van 3D ontwerpen tot cover ups.

Tattoo shop Apeldoorn
Tattoo shop Apeldoorn

Uniek ontwerp op basis van jouw wensen

Heb je zelf nog geen ontwerp voor je tattoo? Tatoeëerder Lucia Bonnet kan ook jouw tattoo voor je ontwerpen. In onze tattoo shop in Apeldoorn hebben we verschillende voorbeeldboeken waar je inspiratie uit kunt halen. Op basis van jouw wensen, ontwerpt Lucia een unieke tattoo.

Hygiënische, schone omgeving

Unicorn Tattoos is een tattoo shop in Apeldoorn aan huis. Hierdoor zijn de prijzen laag. Hygiëne is natuurlijk heel belangrijk. Unicorn Tattoos is dan ook GGD gecertificeerd en garandeert een schone omgeving waarin jij met een gerust hart je tattoo kunt laten zetten. Iedereen boven de 18 jaar kan bij ons terecht voor een tattoo.

Prijzen

De prijzen van onze tattoo shop in Apeldoorn zijn afhankelijk van het ontwerp. De grootte, moeilijkheidsgraad en de kleuren spelen hierin een belangrijke rol. Je kunt daarom het beste even langskomen met je ontwerp om een goede prijsopgave te laten maken. Het starttarief bedraagt €50,00.

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag kun je tussen 12.00 en 21.00 uur bij Unicorn Tattoos terecht. Op zaterdag zijn we van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Op zondag kun je in overleg een afspraak maken. Wil je een afspraak maken voor het laten zetten van een tattoo portret, 3D, black & grey of cover up? Neem dan even telefonisch contact op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest